Tietoturvamerkki-seminaarin puhujat

Puhujatiedot päivittyvät mahdollisimman pian.

Thiébaut Meyer

Thiébaut Meyer currently serves as Director, Office of the CISO, Google Cloud. Before joining Google, Thiébaut worked for several public institutions in France, including the national cybersecurity agency (ANSSI), the French National Assembly and the French Presidency. He has been a visiting lecturer at several institutions and contributed as an expert to some European Commission programs.
Thiebaut Meyer

Peter Sund

Peter Sund on Teknologiateollisuus ry:n alaisuudessa toimivan Finnish Information Security Clusterin (FISC) toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt laaja-alaisesti turvallisuuden parissa kotimaan, EU:n, YK:n sekä elinkeinoelämän tehtävissä. Sundin tehtäviin on kuulunut sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden, toimintapolitiikan ja sääntelyn sekä organisaatioiden riskienhallinnan ja tietoturvallisuuden vastuita. Tutkimustoiminnassaan Sund on keskittynyt erityisesti kyberturvallisuuden hallinto- ja johtamisjärjestelmiin sekä niiden oikeudellisiin kysymyksiin.
Peter Sund

Antti Vähä-Sipilä

Antti Vähä-Sipilä on tehnyt tietoturvaa päätoimisesti noin 20 vuotta, pääosin kuluttajatuotteiden kehityksen tietoturvan ja tietosuojan parissa. Kokemusta on kertynyt sekä kuluttajille suunnattujen laitteiden että verkkopalveluiden turvallisuudesta. Erityisenä mielenkiinnon alueena on lean-organisaatioiden kehitystyön suunnittelu ja johtaminen niin, että lopputulos on turvallinen ja lainmukainen.
Antti Vähä-Sipilä

Juhani Eronen

Kyberturvallisuuskeskuksen johtava asiantuntija Juhani ”Jussi” Eronen on kulkenut CERTin matkassa sen alkuajoista lähien. Matkan varrella Jussi on ollut mukana ratkomassa monia Suomeen osuneista isoista kybertapauksista. Samalla alati muuttuvat uhat ja tarpeet ovat vaatineet uusien toimintojen ja järjestelmien kehittämistä ja pyörittämistä.
Juhani Eronen

Eeva Salmenpohja

Eeva Salmenpohja toimii LähiTapiola ryhmän vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavana johtajana. LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva yhtiöryhmä, jonka omistaa 1,6 miljoonaa omistaja-asiakasta. Yhtiönryhmän perustehtävä on auttaa omistaja-asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa.
Eeva Salmenpohja

Ilja Ikonen

Ilja toimii Verkkokauppa.comin tietoturva-, riskienhallinta ja jatkuvuudenhallintapäällikkönä. Työtehtäviin kuuluu hallintajärjestelmien johtaminen sekä kehittäminen yhdessä oman tiimin kanssa. Ennen Verkkokauppa.comia Ilja on toiminut tietoturvakonsulttina KPMG:llä, missä työtehtäviin kuului erilaiset auditoinnit sekä tarkastukset, tietoturvakonsultointi, IPO -projektit sekä palveluiden kehittäminen.
Ilja Ikonen

Vesa Ahonen

Vesa Ahonen – Director, Security and Privacy - Polar Electro Oy Yli 20 vuoden kokemus tietoturvan ja tietohallinnon johtotehtävistä ensisijaisesti yritysten sisäisissä rooleissa, mutta myös tietoturvapalvelujen kehittäjän ja palvelutoimittajan ominaisuudessa. Teknologiaratkaisujen ja erilaisten viitekehysten ohella kokemusta myös ISO hallintajärjestelmien käyttöönotoista ja toimintamallin kehittämisestä vastaamaan standardien vaatimuksia.
Vesa Ahonen

Otso Jousimaa

Otso vastaa Ruuvi Innovationsin Chief Information Officerin roolissa IoT-tuotteiden ja niihin liitettyjen palveluiden tietoturvasta sekä ohjelmiston toimivuudesta.
Otso Jousimaa